Επαγγελματική Αρχιτεκτονική Φωτογράφηση Ξενοδοχείο Βίλα Airbnb Χανιά 2020

Untitled photo

Η φωτογράφιση ξενοδοχείων και γενικότερα χώρων φιλοξενίας δεν είναι μια απλή εργασία. Οι φωτογραφίες δεν θα πρέπει απλά να απεικονίζουν όμορφους τους χώρους αλλά θα πρέπει να δημιουργούν την επιθυμία στον θεατή να τους ζήσει.

Σε μια επιτυχημένη φωτογράφηση ξενοδοχείου πρέπει οι φωτογραφίες να μαγνητίζουν το βλέμμα, να εντυπωσιάζουν γρήγορα, να εξάπτουν την φαντασία και τελικά να δημιουργεί τις πιο ευχάριστες εμπειρίες.

Αυτό επιτυγχάνεται κυρίως με εκτεταμένη χρήση σκηνοθετικών τεχνικών που εμπλουτίζουν διακριτικά τις εικόνες με συναισθήματα και δημιουργούν όμορφες ιστορίες.

Η Hotels Villas Photogrraphy ''Pliatsikas Photogtraphy'' ασχολείται αποκλειστικά με την Αρχιτεκτονική Φωτογράφηση Χώρων και η φωτογράφιση ξενοδοχείων αποτελεί τον πλέον εξειδικευμένο τομέα της κατ' επιλογή.

Η πολυετής εμπειρία μας με σχεδόν αποκλειστική εξειδίκευση στην Αρχιτεκτονική Φωτογράφιση Χώρων Φιλοξενίας Βίλες Ξενοδοχεία Διαμερίσματα Airbnb και Εστίαση, ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός και οι πλέον εξελιγμένες τεχνικές εγγυούνται την πραγματική ανάδειξη του χώρου σας και των υπηρεσιών σας.

Στην κάθε φωτογράφηση Ξενοδοχείου ή Βίλας που αναλαμβάνουμε, έχουμε στην κατοχή μας τους πιο εξλιγμένους αρχιτεκτονικούς φακούς της Nikon (Nikkor PC 19mm, Nikkor PC 24mm, Nikkor PC 45mm), που σε συνδιασμό  με τις πιο τεχνολογικά εξελιγμένες   φωτογραφικές μηχανές της Nikon D850, Z7, Z6 , σας παρέχουμε μια πραγματικά εξειδικευμένη επαγγελματική φωτογράφηση, που και αποτελεί το σημαντικότερο εργαλείο διαφήμισης του χώρου σας και την υπηρεσιών σας.

Οι φωτογραφίες ενός Ξενοδοχείου ή Βίλας μεταφέρουν την πρωταρχική εντύπωση στους υποψήφιους πελάτες και είναι ικανές τόσο να τους παροτρύνουν στο να προχωρήσουν σε επαναλαμβανόμενες κρατήσεις.

Επαγγελματική Αρχιτεκτονική Φωτογράφηση Βίλα Διαμέρισμα Airbnb Χανιά 2020

Untitled photo

Φωτογράφηση Ξενοδοχείων Χανιά 2020

Η επαγγελματική φωτογράφιση ξενοδοχείων, βιλών και διαμερισμάτων είναι πολύ περισσότερα από μία απλή τυπική, απεικόνιση τους. Επιλέγοντας σωστά τον επαγγελματία φωτογράφο ξενοδοχείων με προσοχή, θα εξασφαλίσετε άριστες εικόνες που μεταφέρουν τις δυνατότητες του καταλύματός σας και την εντύπωση που θέλετε να επικοινωνήσετε. Τελικά κάθε λεπτομέρεια, καταλήγει στην εμπειρία των πελατών, που ξεκινά με την πρώτη επίσκεψη στην πλατφόρμα μίσθωσης η στο site σας.

Ως επαγγελματίες φωτογράφοι επινοούμε, δημιουργούμε και χειριζόμαστε το φως. Το κατευθύνουμε και το χρησιμοποιούμε καλλιτεχνικά. Το προσθέτουμε ή το αφαιρούμε ανάλογα το χώρο.

Επιτρέπουμε σαν επαγγελματίες του χώρου να  αισθανόμαστε, να ερμηνεύουμε κάθε αντικείμενο και να το προσαρμόζουμε στο κατάλληλο περιβάλλον.

Είτε φωτίζεται με φυσικό φως, είτε παραμένει στη σκιά, κάθε αρχιτεκτονικός χώρος που προσεγγίζουμε φωτογραφικά, τον αναδεικνύουμε με τις ξεχωριστές γραμμές του και την ξεχωριστή μορφή του.

Σαν επαγγελματίες φωτογράφοι αρχιτεκτονικών χώρων φιλοξενίας, ξενοδοχείο βίλα η διαμέρισμα, έχουμε την τεχνογνωσία, την εμπειρία, τα μέσα και το πάθος ,οπότε  μπορούμε να σας παραδώσουμε το πολυτιμότερο εργαλείο για τις κρατήσεις σας που είναι οι δυνατές εικόνες που δημιουργούμε. Πλιάτσικας Βασλιειος Φωτογραφος Αρχιτεκτονικου Χανια

Πλιάτσικας Βασίλειος Εξειδικευμένες φωτογραφικές υπηρεσίες Χανια 2020

Facebook News Feed

 • Mon, 12 Apr 2021 08:39:14 GMT

  Nice project!!Proteas - Real project ☑️ Impressive villa situated in Chania - Check it out! Proteas Σχεδιάζουμε & Υλοποιούμε αυτό που ονειρευτήκατε!... 💻https://www.proteas.gr/ 📌6Km Larissa – Trikala ☎️ +30 2410 851 168 🖱info@proteas.gr photo credits: Πλιάτσικας Βασίλειος (www.hotels-villas.com)
 • Thu, 18 Mar 2021 11:42:33 GMT

 • Thu, 18 Mar 2021 11:31:59 GMT

  Επαγγελματική Φωτογράφιση χώρων φιλοξενίας, Βίλες - Ξενοδοχεία - Διαμερίσματα για Airbnb - Booking, Web. Εκμεταλλευτείτε την απίστευτη δύναμη της εικόνας για να εξασφαλίστε περισσότερες και επαναλαμβανόμενες κρατήσεις !! #architecturephotography #villaphotography https://www.facebook.com/hotelsvillasphotography www.hotels-villas.com
 • Thu, 18 Mar 2021 10:51:33 GMT

  Επαγγελματική Αρχιτεκτονική Φωτογράφιση Χανιά | Ξενοδοχείο | Βίλα | Διαμέρισμα Φωτογράφιση Διαμερίσματος Airbnb Χανιά 2021. Professional Architrcture Photography Services Hotel | villa | Airbnb. Εκμεταλλευτείτε την απίστευτη δύναμη της εικόνας για να εξασφαλίστε περισσότερες και επαναλαμβανόμενες κρατήσεις !!... www.hotels-villas.com #architecturephotography #villa #hotel #airbnb
 • Mon, 08 Mar 2021 09:57:14 GMT

  Επαγγελματική Αρχιτεκτονική Φωτογράφιση Χανιά | Βίλες | Ξενοδοχεία | Διαμερίσματα Φωτογράφιση Βίλα | Χανιά | 2021. Professional Architrcture Photography Services Hotels | villas | Airbnb www.hotels-villas.com Η εξειδικευμενη ομάδα επεξεργασίας εγγυάται την καλύτερη δυνατή προβολή των εικόνων σε όλες τις πλατφόρμες μίσθωσης.... Hotels-villas.photography Αρχιτεκτονική Φωτογράφιση
Powered by SmugMug Owner Log In